Travelmore as
76 16 10 00
Travelmore as
76 16 10 00
Bangkok, Phuket & Singapore | City & Beach
Fra NOK 1.926

Bangkok, Phuket & Singapore | City & Beach

Pakkerejsen
Oprettet: onsdag den 5. juni 2024
Ref ID: 9618797
Samlet pris Fra NOK 3.852
Oprettet: onsdag den 5. juni 2024
Destinationer: Bangkok, Phuket, Singapore

Din daglige

08 aug.
1. Bangkok
Ophold
Om byen: Bangkok, en af Asiens mest kosmopolitiske byer, er hovedstaden i Thailand. Bangkok er varm og overfyldt, men den er forholdsvis ren og tilbyder masser af sjove ting at lave. Bangkok har fantastisk shopping, masser af kultur, fantastiske templer, lækker mad og en anstændig kunstscene. De fleste af Bangkoks seværdigheder er koncentreret på øen Rattanakosin, ofte omtalt som den gamle by. Det kongelige palads er det absolutte must-see sted. Det kongelige palads kompleks huser også Templet for den Smaragdgrønne Buddha, Wat Phra Keow, det mest hellige buddhistiske tempel. Andre berømte templer i Bangkok er Wat Pho og Wat Arun templerne. Bangkok er et fantastisk sted for shopping. Der er mange butikker, indkøbscentre og markeder for at tilfredsstille ethvert ønske. Nattelivet i Bangkok er lige så varieret som byen selv, fra ølbarer til eksklusive klubber, nat shopping markeder, diskoteker til hippie fester. Bangkok er en stor spredt metropol, støjende og overfyldt, men alligevel fredelig og delikat. Det er en af verdens top destinationer, som man skal besøge mindst en gang i livet.
Mere info
10 aug.
Billetter
Discover Ayutthaya by Bus and Cruise - Full-Day Tour
Discover Ayutthaya by Bus and Cruise - Full-Day Tour
2 Billets ( Adults from 11 years old: 2 )
9 hours Engelsk 07:30 Tour
Se detaljer
Transport fra Bangkok til Phuket
Ingen transport valgt
13 aug.
2. Phuket
Ophold
Om byen: Phuket er Thailands største ø og en af dens mest populære turistdestinationer. Der er mange aktiviteter, du kan lave på Phuket, især hvis du kan lide strande og øer. Phuket er et fantastisk sted at komme ud og udforske. Det har virkelig det hele, fra hvide sandstrande og krystalklart blåt vand til grønne landskaber, smukke templer og utrolige udsigter. Tilføj så shopping, natteliv og lækker seafood, og du har stort set alt, hvad du kunne ønske dig på en ferie. Ø-hopning er den bedste måde at se og udforske nogle af Phukets smukke øer. Du vil finde masser af store klippeformationer, stalaktitter og stalagmitter. Phi Phi og Khai øerne er de mest populære øer i øgruppen. Phi Phi View Point har en fremragende udsigt over Ao Ton Sai og Ao Lo Dalam Bay. Patong Beach er den mest besøgte strand og er nogle gange overfyldt, men har det bedste natteliv i regionen. For mere afslappede strande, besøg de smukke Kamala, Surin, Laem Singh, Karon og Kata strande. Phuket er virkelig et vidunderligt sted for en afslappende tur. En masse fantastiske resorts, gode velsmagende restauranter, hvide sandstrande, fantastiske omkringliggende øer og spændende natteliv. Alt hvad du har brug for til en ægte ferie.
Mere info
Transport fra Phuket til Singapore
Ingen transport valgt
21 aug.
3. Singapore
Ophold
Om byen: Singapore er en bystat og det mindste land i Sydøstasien. Singapore har den højeste levestandard i Asien og er en pletfri ren, effektiv, reguleret, moderne by. Byen har en interessant blanding af gamle og nye kulturer, der kombinerer skyskraberne i erhvervskvarteret med en meget interessant blanding af gamle kulturer i nogle af dens distrikter. Singapore er en af de grønneste byer, så meget at byen er døbt Garden City. En af de vigtigste attraktioner er de botaniske haver, som inkluderer den fantastiske orkidéhave, der er smukt anlagt og har et stort udvalg af orkideer. Merlion er sandsynligvis Singapores mest berømte vartegn. Denne Merlion-struktur er placeret i Merlion Park, som er beliggende i erhvervskvarteret. Der er nogle fascinerende etniske områder som Little India, Arab Street, Chinatown og Geylang. Disse områder er absolut et besøg værd, hvis du vil opleve noget ægte Singaporeansk kultur. Andre attraktioner inkluderer verdensklasse museer, fantastiske farverige butikker, Marina Bay og frodige parker. Udover shopping har Singapore fantastisk mad. Ved at være hjemsted for forskellige etniske grupper har Singapore skabt en vidunderlig blanding af smagsoplevelser og teksturer i deres køkken. Singapore er en af de mest livlige og moderne byer i Asien med et tropisk klima, med lækker mad, god shopping og et pulserende natteliv, er det blevet en top destination i sin egen ret.
Mere info
Samlet pris Fra NOK 3.852
Vælg
Direkte booking
Denne forespørgsel inkluderer
Destinationer 3
Overnatningssteder 3
Billetter 1

Vores rejseforslag

Her kan du se vores fremhævede rejseforslag

Flere ideer